Omega 3 Junior

100 ml

Vaj Peshku Junior

Përbërja: Omega 3, mjaltë, vitamia A, B12, C, D, E dhe ka shije banana.

Vetitë Shëruese:   

  1. Ndihmon në zhvilliminh e trurit të fëmijës.
  2. Përforcon imunitetin në përgjithësi.

Përdorimi: Një lugë caji në mëngjes dhe në darkë pas buke, vazhdohet kështu deri në normalizimin e plotë të gjendjes..

Këshilla:

  1. Të mos përdoret gjatë kohës së nxehtë, p.sh: në verë.
  2. Të qëndrojë në ambient të freskët dhe larg nxehtësisë.

Per shendetin