Omega 3 DHA + EPA Fish Oil

100 ml

Vaj Peshku

Përbërja: Omega 3, vitamia A, B6, C, D, E dhe ka shije pjeshke.

Vetitë Shëruese:   

  1. I dobishëm për shëndetin mendor dhe trupor.
  2. Përmirson gjendjen e keqe shpirtësore.
  3. Ii dobishëm për trurin dhe imunitetin në përgjithësi.

Përdorimi: Një lugë caji në mëngjes dhe në darkë pas buke, vazhdohet kështu deri në normalizimin e plotë të gjendjes..

Këshilla:  Të qëndrojë në ambient të freskët dhe larg nxehtësisë.

Per shendetin