Cinnamon Oil

100 ml

Vaj Kanelle

Përbërja: 100% vaj kanelle.

Vetitë Shëruese:   

  1. Ka një ndikim pozitiv për trurin.
  2. Ul kolesterolin në organizëm.
  3. I dobishëm për diabetikët.

Përdorimi: Një lugë caji në mëngjes dhe në darkë pas buke, përdoret në këtë mënyrë cdo ditë derisa të arrihet rezultati I dëshiruar.

Këshilla: Duhet të qëndroj në ambient të freskët dhe larg nxehtësisë.

Per shendetin