Apricot Cernel Oil

250 ml

Vaj nga Bërthama e Kajsisë

Përbërja: 100% vaj nga  bërthama e kajsisë.

Vetitë Shëruese:   

  1. Përmban Vitaminë B17.
  2. Parandalon kancerin.
  3. Normalizon tensionin e gjakut nëse është I ulur apo I ngritur.
  4. I dobishëm për kockat.

Përdorimi: Një lugë caji në mëngjes dhe në darkë pas buke. Përdoret në këtë mënyrë deri në normalizimin e plotë të gjendjes.

Këshilla: Të qëndrojë në ambient të freskët dhe larg nxehtësisë.

Per shendetin