Pumpkin Seed Oil

250 ml

Vaj I Farave të Kungullit

Përbërja: 100% vaj nga farat e kungullit.

Vetitë Shëruese:   

  1. Mjekon postatën.
  2. Kundër shqetësimeve në kanalin urinar.
  3. I pajisur me fibra natyrore të dobishme për trupin dhe organizimin.

Përdorimi: Një lugë caji në mëngjes dhe në darkë pas buke. Përdoret në këtë mënyrë deri në normalizimin e plotë të gjendjes.

Këshilla: Të qëndrojë në ambient të freskët dhe larg nxehtësisë.

 

Per shendetin