Pomegranate Hollow Oil

250 ml

Vaj I Farave të Shegës

Përbërja: 100% vaj nga farat e shegës.

Vetitë Shëruese:   

  1. Përmison sistemin imuntarr dhe e bën organizmin tonë më të fortë.
  2. Mjekon kancerin e gjirit.
  3. Parandalon kancerin në mitër.

Përdorimi: Një lugë caji në mëngjes dhe në darkë pas buke. Përdoret në këtë mënyrë deri në normalizimin e plotë të gjendjes.

Këshilla: Të qëndrojë në ambient të freskët dhe larg nxehtësisë.

Per shendetin