Black Cumin Seed Oil

250 ml

Vaj I Farave të Zeza

Përbërja: 100% vaj nga fara e zezë

Vetitë Shëruese:   

  1. Shërim për cdo sëmundje pa përjashtim.

Përdorimi: Një lugë caji në mëngjes dhe në darkë pas buke, duke e shoqëruar me një filxhan qumësht ose caj. Përdoret në këtë mënyrë deri në normalizimin e plotë të gjendjes.

Këshilla: Të qëndrojë në ambient të freskët dhe larg nxehtësisë.

Per shendetin