Liquid Hand Wash Olive Therapy

400 ml

Sapuni I Lëngshëm për Duar me Ekstraktin e Vajit të Ullirit

Sapuni I lëngshëm për duar pastron duart butësisht me formulën e saj të veçantë të pasuruar me ekstraktin e vajit të ullirit dhe I mban duar të hidratuar gjatë gjithë kohës

Udhëzime: Hidhni sasinë e dëshiruar të sapunit në duart tuaj, pastrohuni dhe shpëlajni duart me ujë të ngrohtë.

Kujdes:  

  1. Vetëm për përdorim të jashtëm.
  2. Shmangni kontaktin direkt me sytë.
  3. Ruajeni në temperaturë dhome.
  4. Mbajeni larg fëmijëve.

Per femra

Per trupin