Cinnamon Oil Hemani

30 ml

Vaj Kanelle

Vetitë shëruse:

  1. Vaji i Kanellës është i dobishëm për sistemin e tretjes.
  2. Ai është anti-vrull dhe antiseptik.
  3. Rregullon menstruacionet (kohën dhe sasinë e saj)dhe është karminativ.
  4. Është i dobishëm për parandalimin e të përzierave dhe të vjellave.
  5. Mbron nga ftohjet dhe kolla.
  6. Vaji i Kanellës trajton dobësinë, dhimbjet e  barkut, diarrenë, menstruacionet e lehta (çregullimet mestruale), çrregullime të tretjes, fryrje të stomakut dhe gripit.
  7. Vaji i Kanellës trajton plagët dhe sëmundjet e lëkurës.
  8. Masazhimi i trupit me vajin aromatik të Kanellës stimulon trupin dhe ndihmon atletët gjatë trajnimit.
  9. Ka efekte stimuluese, peptike dhe antiseptik.

Doza: Një lugë [çaji] vaj Kanelle një lugë [çaji] vaj Ulliri çdo ditë, dy herë në ditë mëngjes dhe mbrëmje për pesë ditë rresht.  

Vërejtje:  Nuk përdoret vaji i kanellës në  sasi të mëdha gjatë shtatzanisë.                

Të ruhet në temperaturën e dhomës dhe larg fëmijëve.