Mahlab Oil Hemani

30 ml

Vaj Mahlab

  1. Vaji nxirret nga presimi në të ftohtë I farave të frutit të Mahlab.
  2. Përdoret në gatim për ëmbëlsira.
  3. Larja me vajin e mahelb parandalon bronkitet dhe eliminon dhimbjet e shpinës.
  4. Për të shtuar në peshë përdorni vajin e mahlabit me bajame dhe sheqer.