Ant Oil Hemani

30 ml

Vaj Milingone

Vaji i Milingonës përdoret për të larguar të gjitha qimet nga zonat e padëshiruara.

Aplikimi: Hiqni të gjitha qimet nga zona që doni të aplikoni vajin: me dyll, makine apo çdo lloj mjeti tjetër që heq qimet me rrënjë, jo rruajtje sepse nuk e heq qimen me rrënjë, pastraj pastrojeni lëkurën nga mbetja e ndonjë papastërtie si dylli ose kremi depilues sepse n.q.s mund të gjëndet ndonjë sasi e tyre dhe përzihet me vajin e milingonavë kjo e fundit nuk mund ta japë efektin e duhur. Thajeni lëkurën dhe aplikoni vajin e milingonave mbi atë pjesë të trupit. Mbajeni vajin e milingonave për të paktën në një kohëzgjatje prej 3-4 orë. Pastaj pas kësaj, hiqeni vajin me ndihmën e një sapun të butë ose çdo mjet tjetër pastrues. Kjo do t'ju ndihmojë për të zvogëluar në mënyrë të konsiderueshme rritjen e qimeve mbi atë pjesë të trupit tuaj. Mund të aplikohet përsëri  kur të bëhet ridalja. Mbas një aplikimi disa mujor do të bëhet zhdukja e qimeve në terësi dhe është zgjidhje e përhershme. Është plotësisht proçes natyror dhe është për përdorim të jashtëm vetëm.

Për të bërë një test paraprak se a jeni të ndjeshëm rreth këtij vaji pastroni nje zonë të lëkurës tuaj dhe aplikoni vajin, n.q.s nuk shfaqen skuqje ose kruarje deri të nesërmen atëhëre ju nuk jeni alergjik ndaj këtij vaji dhe mund ta përdorni në të gjitha vëndet që dëshironi. Mund të përdoret nga të gjitha moshat dhe gjinitë. Është një produkt që është përdorur shumë në vëndet e lindjes dhe i ka ndihmuar njerëzit kundër problemit të qimeve të padëshiruara, mund ta përdorni gjithashtu në zonat e ndjeshme të fëmijeve për tu larguar njëhërë e përgjithmon problemin e qimeve.

Mund të përdoret edhe ne fytyrë. Është 100% natyral , është vaj i nxjerrë prej vezëve të milingonave.

Per femra