Massage Oil Organic

1000 ml

Vaj Organik Masazhi

Përbërja: Vaj Ulliri, Vaj Susami, Vaj Kamomili

Vetitë Shëruse:  Për masazhe të ndryshme, shumë efektiv, relaksues, qetësues, cilësor, produktiv dhe të jep ndjesinë e kënaqësisë.

Përdorimi: Lyhet vendi që do të masazhohet me një sasi të konsiderueshme dhe pas masazhit lihet për 5 minuta, më pas lahet me ujë të bollshëm.

Këshilla: Të qëndrojë në ambient të freskët dhe larg nxehtësis

Per trupin