Omega 3 Syrup

150 ml

Omega 3 – Vaj Peshku për Fëmijë

Vetitë Shëruese:   

  1. Ndihmon në zhvilliminh e trurit të fëmijës.
  2. Përforcon imunitetin në përgjithësi.

Përmbajtja: Aromë mjalti, ujë I deionizuar, ekstrakt portokalli, ekstrakt vaj peshku, ekstrakt limoni, vitaminë A, shije pjeshke

Përdorimi: Një lugë caji në mëngjes dhe në darkë pas buke, vazhdohet kështu deri në normalizimin e plotë të gjendjes..

Këshilla:

  1. Të mos përdoret gjatë kohës së nxehtë, p.sh: në verë.
  2. Të qëndrojë në ambient të freskët dhe larg nxehtësisë.

Per shendetin