Eznevita Black Seed Oil

50 ml

Vaj Farë e Zezë - Nigella Sativa

  1. Fara e zezë  është përdorur në Lindjen e Mesme, Afrikë dhe Azi Jugore si një bimë shëruese për alergjitë, inflamacionin, purifikimin e gjakut dhe forcim të sistemit imunitar.
  2. Është shumë efektiv ndaj sëmudjeve si bronkitet, asma, neuropatinë dhe problemet me tretjen.
  3. Lehtëson fryrjen e trupit dhe funksionon si tonik për të shtuar imunitetin e trupit.
  4. Rrit qarkullimin e gjakut.
  5. Kontrollon presionin e gjakut dhe ul kolesterolin.