VITASOL

100 ml

Vaj Peshku

Përbërja: Omega 3, Vitamia A, C, D, E, B1, B2, B3 dhe B6,ka shije portokalli.

Vetitë shëruese: - Ndihmon në zhvilliminh e trurit të fëmijës. - Përforcon imunitetin në përgjithësi.

Përdorimi: Një lugë [çaji] nga Vitasol në mëngjes dhe në mbrëmje pas buke në një filxhan me qumësht ujë ose caj sipas dëshirës, përdoret deri në normalizim të gjëndjes.     

Këshilla: - Të ruhet në ambjent të thatë larg lagështirës, dritës & nxehtësisë. - Nuk përmban alkool, sheqer, gluten dhe ngjyrues. 

Produkti është i cilësisë së parë natyral, origjinal bio ORGANIK 100%

Për shërbime kontaktoni me NATYRAL VITA distributor i Vitasol në SHQIPERI,  KOSOVE, MAQEDONI, SERBI, MALI I ZI & BOSNJE

Cel: 00355694066274 ose 00355697679015  Nr. Fiks: 003554 242 17 19.

E-mail: hamzai04@yahoo.com   Facebook + Instagram + Twitter: Natyral Vita Europe   Webiste: www.natyralvita.com