MILK THISTLE LIQUID EXTRACT

100 ml

Likuid Ekstrakti i gjëmbit të gomarit

Përbërja: Likuid ekstrakti i gjëmbdit të gomarit 100 %.

Vetitë shëruese: Fara gjemb gomari është miku më i mirë i mëlçisë që e mbron nga toksinat dhe riparon qelizat e dëmtuara. Ekstrakti i kësaj bime është përdorur më shpesh për çrregullime të mëlçisë, duke përfshirë dëmtim të mëlçisë të shkaktuar nga kimikatet, barnat, helmimi nga kërpudhat, dëmtimi nga verdhëza, sëmundjet kronike inflamatore të mëlçisë, ceroza e mëlçisë dhe hepatitet kronike B dhe C.  Rrit sasinë e tëmthit. Përmirësojnë funksionin e mëlçisë. Ul temperaturën e lartë. Ndihmon në kurimin e sëmundjes së verdhëzës. Ndihmon në tretjen e gurit të tëmthit. Ndihmon në qetësimin e acarimit të mëlçisë. Kuron majasëllin e ngërçet në vena.

Përdorimi: Një lugë [çaji] Likuid gjëmb gomarit në mëngjes dhe në mbrëmje pas buke në një filxhan me qumësht ujë ose caj sipas dëshirës, përdoret deri në normalizim të gjëndjes.     

Këshilla: - Të ruhet në ambjent të thatë larg lagështirës, dritës & nxehtësisë. - Nuk përmban alkool, sheqer, gluten dhe ngjyrues. 

Produkti është i cilësisë së parë natyral, origjinal bio ORGANIK 100%

Për shërbime kontaktoni me NATYRAL VITA distributor i Likuidit të Ekstraktit të gjëmbit të Gomarit në SHQIPERI,  KOSOVE, MAQEDONI, SERBI, MALI I ZI & BOSNJE

Cel: 00355694066274 ose 00355697679015  Nr. Fiks: 003554 242 17 19.

E-mail: hamzai04@yahoo.com   Facebook + Instagram + Twitter: Natyral Vita Europe   Webiste: www.natyralvita.com