Biotin Capsules

Biontin (60 tableta)

Përdorimi: Një tabletë dy herë në ditë në mëngjes dhe darkë pas buke, për 30 ditë rresht.

Përbërja: Suplementi ushqimor përmban Biotin dhe shumëllojshmëri ekstraktesh të tjera bimore 100 % organike.

Vetitë shëruese: - Për flokë dhe thonjë të shëndetshëm. - Një lloj i Vitaminës B. - Mund të përdoret si një suplement  për shëndetin e flokëve dhe thonjve. - Mungesa e biotinës mund të ndodhë pas përdorimit afatgjatë të antibiotikëve ose konsumit të tepërt të alkoolit. - Parandalon humbjen e flokëve, I jep shkëlqim, vitalitet dhe ndihmon në forcimin e thonjve & flokëve.

Këshilla: Të ruhet në ambjent të thatë larg lagështirës.

Website: www.natyralvita.com Fb, Instagram, Twitter: Natyral Vita Europe