Tribulus Terrestris Capsules

Kapsulat Tribulus Terrestris

Përbërja: Barishte tërshëre, ekstrakt frutash tribulus terrestris, ekstrakt rrënjë xhenxhefili të kuq dhe perime 100 % organike.

Vetitë shëruese: - Ul presionit e gjakut dhe yndyrën e gjakut, - ul kolesterolin dhe është anti-aterosklerozës. - Rrit imunitetit njerëzor dhe është anti-plakje. - Forcimi i fuqisë kontraktuese të miokardit, ngadalësimi i rrahjeve të zemrës dhe dilatimi i arterieve koronare.

Përdorimi: Rekomandohet për të rriturit mbi 11 vjeç dhe 1 kapsulë duhet të merret dy herë në ditë.

Këshilla: - Të ruhet në ambjent të thatë larg lagështirës dritës & nxehtësisë. - Ruhet në temperaturën e dhomës (15-30°C). - Ruhet larg fëmijëve. - Nuk duhet të përdoret nga gratë shtatzëna.

- Ju lutemi mos e tejkaloni kurrë dozën e rekomanduar.

Website: www.natyralvita.com Fb, Instagram, Twitter: Natyral Vita Europe.

Per femra dhe per meshkuj