Epimedium Capsule

Epimedium (90 kapsula)

Përbërja: Suplementi Epimedium është formuluar duke mbledhur vetëm ekstrakte të 8 llojeve të bimëve 100 % organik.

Vetitë shëruese: - Përzierja Epimedium është një kombinim bimor që është përgatitur jo vetëm për të rregulluar funksionet e trupit tonë, por edhe për të përqendruar kujdesin, mendimin ose përqendrimin, për të balancuar energjitë supreme të trurit dhe trupit. - Jep forcë & rezistencë të madhe.

Përdorimi: Një kapsulë dy herë në ditë në mëngjes dhe darkë pas buke, për 45 ditë rresht.

Këshilla: - Të ruhet në ambjent të thatë larg lagështirës dritës & nxehtësisë. - Ruhet në temperaturën e dhomës (15-30°C). - Ruhet larg fëmijëve. - Të gjithë ata që janë nën kujdes mjekësor, kanë probleme kronike me zemrën, diabetin dhe hipertensionin duhet të konsultohen me  mjekun përpara se ta përdorni. - Nuk duhet të përdoret nga gratë shtatzëna.

- Ju lutemi mos e tejkaloni kurrë dozën e rekomanduar.

Website: www.natyralvita.com Fb, Instagram, Twitter: Natyral Vita Europe