MAGEM Capsule

Bime karajpeli (Mangem) (60 kapsula)

Përbërja: Produkti ushqimor përmban suplemente bimore 100%, Si: Bar blete, Kantrion i verdhë, Blir, Lavande etj.

Vetitë shëruese: - Për dhimbje koke, - Migrene, - Sinozit, - Stres.

Përdorimi: Një kapsulë dy herë në ditë në mëngjes dhe darkë pas buke, për 30 ditë rresht.

Këshilla: Të ruhet në ambjent të thatë larg lagështirës.

Website: www.natyralvita.com Fb, Instagram, Twitter: Natyral Vita Europe