BERKAP Capsule

Bar Mijefletesh (Berkap) (60 kapsula)

Përbërja: Suplementi ushqimor përmban bar mijëfletësh dhe ekstrakte bimore 100%.

Vetitë shëruese: - Hemorroidet janë enë gjaku (vena) të zmadhuara që shfaqen në pjesën e poshtme të anusit & rektumit të cilat kur zgjerohen shkaktojnë irritim. Miksimi i përvojës tradicionale dhe bimëve që rekomandohen nga mjekësia moderne paraqiten për ju në këtë produkt, për tu lehtësuar probemin tuaj.

Përdorimi: Një kapsulë dy herë në ditë në mëngjes dhe darkë pas buke, për 30 ditë rresht.

Këshilla: Të ruhet në ambjent të thatë larg lagështirës.

Website: www.natyralvita.com Fb, Instagram, Twitter: Natyral Vita Europe