Saw Palmeto (PERST) (60 kapsula)

Kapsula Perst

Përdorimi: Rekomandohet të merrni 2 herë në ditë nga 2 kapsula, preferohet në kohën në kohën e ushqimit, për të rritur.

Përbërja: Produkti ushqimor përmban suplemente bimore 100%.

Vetitë shëruese: - Perst kapsula përfshin  përzierjet bimore që përdoren në trajtimin e prostatës dhe ka përmbajtje natyrale që konfirmohen dhe rekomandohen nga mjekësia. Ndihmon për të trajtuar vëllimin e prostatës ose indikacionet acaruese në alkene si urinim të dhimbshëm, taluria, tundja gjatë natës, dobësimi në rrjedhën e urinës, fillimi i vonë i urinës dhe mbajtja e urinës.

Këshilla: Të ruhet në ambjent të thatë larg lagështirës.

Website: www.natyralvita.com Fb, Instagram, Twitter: Natyral Vita Europe