Spirulina Capsule

Spirulina (60 kapsula)

Përdorimi: Një kapsulë dy herë në ditë në mëngjes dhe darkë pas buke, për 30 ditë rresht.

Përbërja: Suplementi ushqimor përmban Spirulinë 100 %.

Vetitë shëruese: - Specialistët deklarojnë se Spirulina është lëndë ushqyese epokale e këtij shekulli me përbërësit e saj shumë të lartë të acideve linolenike të Gama, Beta Karotenit, Vitaminës B12, hekurit dhe përbërësve të tjerë ushqyes. - Mund të përdoret gjithashtu në kontrollin e peshës për shkak se ju bën të ndjeheni të ngopur dhe acidi gama lionelik që përfshihet në të ndihmon në dekompozimin e yndyrës së akumuluar, ai mund të mbështesë humbjen e vitaminës dhe mineraleve te njerëzit që bëjnë dietë dhe gjithashtu është dukshëm aktiv kundër HIV-it (AIDS).

Këshilla: Të ruhet në ambjent të thatë larg lagështirës.

Website: www.natyralvita.com Fb, Instagram, Tëitter: Natyral Vita Europe

Lexo me shume