Propolis Capsule

Propolis Blete (60 kapsula)

Përbërja: Suplementi ushqimor përmban propolis blete 100 %.

Vetitë shëruese: - Mbron dhe riparon - Propolisi është një material organik, i cili ka një efekt të fortë anti-viral, anti-bakterial dhe anti-fungale. - Në një studim klinik i cili është bërë në Japoni, raportohet se përdorimi i propolis rregullisht dhe vazhdimisht shkakton shkatërrimin e patogjenëve në sistemin e tretjes, të frymëmarrjes dhe qarkullimit dhe lejon lirimin e toksinave të brendshme nga trupi.

- Përdorimi i propolis rregullisht sjell rezultate pozitive në devitalizimin e qelizave kanceroze dhe parandalimin e rritjes së tyre, gjithashtu ndihmon në rigjenerimin e indeve.

- Meqë propolis nuk ndikon negativisht në bakteret e dobishme, kjo tregon një efekt të gjerë spektrik dhe të fuqishëm antibiotik.

Përdorimi: Një kapsulë dy herë në ditë në mëngjes dhe darkë pas buke, për 30 ditë rresht.

Këshilla: Të ruhet në ambjent të thatë larg lagështirës.

Website: www.natyralvita.com Fb, Instagram, Twitter: Natyral Vita Europe