UPR Capsule

Kerpudhe Aziatike UPR (60 kapsula)

Përdorimi: Një kapsulë dy herë në ditë në mëngjes dhe darkë pas buke, për 30 ditë rresht.

Përbërja: Propolis, Kërpudhë reishi (aziatike), Mjaltë, Fara e rrushit të zi, Fara e hithrës, Susami i Zi.

Vetitë shëruese: - Përmes formulës së tij të veçantë UPR ka afeksione si antitumor, antibakterial, antiviral, antihiv (AIDS), antiulcer, anti-alergjik, antidepresiv, antioksidues, analgjezik, antipiretik, retardant plakjeje, rregullues i presionit të gjakut. - Gjithashtu është përdorur kundër sëmundjeve si zgjatje të prostatës, pezmatim urinogjenital, dhimbje muskulore, sëmundje reumatike, pezmatim të nefritit dhe fshikëzës, gur në veshka dhe fshikëz, ure në gjak, acid urik, anemi, ftohje dhe grip.

Këshilla: Të ruhet në ambjent të thatë larg lagështirës.

Website: www.natyralvita.com Fb, Instagram, Twitter: Natyral Vita Europe