SHAFRAN INDIAN

Turmeric (30 kapsula)

Përbërja: Suplementi ushqimor përmban shafran indian, vaj ulliri dhe piper të zi 100 % bio organik.

Vetitë shëruese: - Shafrani është më i rëndësishëm nga përbërësit bioaktiv të marrë nga rizomat e kësaj bime. - Është vërtetuar se efekti i tij antioksidues është superior ndaj vitaminave E dhe C. - Shafrani vështirë se shpërndahet në ujë, dhe disponueshmëria e tij bio është e kufizuar. - Për këtë arsye, duke shpërndarë Shafranin në vajin e ullirit, disponueshmëria e tij bio është rritur me 185 herë, duke shtuar dhe piperin e zi, efikasiteti i tij është rritur për 20 herë. - Shërben për mbrojtjen kundër infeksioneve, dhe forcimin e sistemit imunitar.

Përdorimi: Një kapsulë dy herë në ditë në mëngjes dhe darkë pas buke, për 15 ditë rresht.

Këshilla: Të ruhet në ambjent të thatë larg lagështirës.

Website: www.natyralvita.com Fb, Instagram, Twitter: Natyral Vita Europe