Garlic Oil

Vaj hudhre (30 kapsula )

Përbërja: Suplementi ushqimor përmban vaj Hudhre 100 % bio organik.

Vetitë shëruese: - Kapsulat e vajit të hudhrës  përfshijnë vitaminën A, B1, B2 dhe C. - Përbërja e tij përfshin dy substanca aktive të cilat quhen "allicin" dhe "diallildisulfide". - Studimet deklarojnë se materiali allicin jo vetëm që i jep hudhrës erën e tij unike, por gjithashtu parandalon formimin e kërpudhave në trup.- Hudhra ka një efekt anti-mikrob, anti-viral, anti-bakterial dhe anti-oksidues dhe mund të rris oksidin nitrik (NO). - Me këto mekanizma, hudhra është shumë e efektshme për trajtimin e aterosklerozës dhe hipertensionit.

Përdorimi: Një kapsulë dy herë në ditë në mëngjes dhe darkë pas buke, për 15 ditë rresht.

Këshilla: Të ruhet në ambjent të thatë larg lagështirës.

Website: www.natyralvita.com Fb, Instagram, Twitter: Natyral Vita Europe