AVI Form 60 Capsules Lose Weight

Form per humbje peshe (60 kapsula)

Përbërja: Produkti ushqimor përmban suplemente bimore për humbjen e peshës 100 % organike.

Vetitë shëruese: - Struktura fibroze e bimëve në përmbajtjen e saj ndihmon për të siguruar ndjenjën e plotësisë.- Ndihmon për rregullimin e sistemit të tretjes dhe zorrëve. - Me L-Carnitine, ndihmon në djegien e yndyrës së grumbulluar në trup. - Bimët dhe L-Carnitine në përmbajtjen e saj ndihmojnë për të arritur dhe mbajtur peshën ideale përfekte.

Përdorimi: Një kapsulë dy herë në ditë në mëngjes dhe darkë pas buke, për 30 ditë rresht.

Këshilla: Të ruhet në ambjent të thatë larg lagështirës.

Website: www.natyralvita.com Fb, Instagram, Twitter: Natyral Vita Europe