AVI Bitter Melon 90 Softgel

Pjeper i Hidhur (60 kapsula)

Përbërja: Përmban fara të pjepërit të hidhur dhe propolis.

Vetitë shëruese: - Farat  e pjeprit të hidhur përmbajnë kerantinë, acid oleanolik dhe proteina. Hulumtimet klinike në lidhje me farat në fjalë kanë treguar se ato do të sigurojnë përfitime të favorshme për sëmundjet gastrointestinale. - Pjepri i hidhur është gjithashtu i pasur me minerale dhe vitamina. Ai përmban hekur, kalcium, fosfor dhe vitamina B.

Për më tepër, sasia e lartë e propolisit të pastër do të luajë një rol mbështetës për shëndetin tonë të përgjithshëm dhe shëndetin e zemrës.

Falë kombinimit të farave të hidhura të  pjeprit dhe vajit të ullirit të pastër, është një shtesë shumë e dobishme në çrregullimet e stomakut (gastrit, ulcerë, urth / fërkesa, ankesa të zorrës së trashë, etj.).

Përdorimi: Një kapsulë dy herë në ditë në mëngjes dhe darkë pas buke, për 30 ditë rresht.

Këshilla: Të ruhet në ambjent të thatë larg lagështirës.

Website: www.natyralvita.com Fb, Instagram, Twitter: Natyral Vita Europe