Aloe Vera Oil

Vaj Aloe Vera (20ml)

Vetitë: Vaji i Aloe Vera është një vaj bimor për përdorim kozmetik, i pasur me enzima, vitamina dhe minerale ë dobishme për të riaktivizuar funksionin e epidermës dhe  dhe mbrojtjen organike të saj, falë vetive zbutëse dhe rigjeneruese për lëkurën me tendencë plakje. Është shumë i rekomanduar sidomos për lëkurën përreth syve, në fytyrat e thata dhe të dehidratuara. Një rregullues perfekt i nivelit të lagështirës së lëkurës.

Aloe Vera përmban 18 aminoacide dhe është e mbushur me minerale, enzima, anti-oksidante te fuqishem dhe vitamina, duke përfshirë: zink, magnez, kalcium dhe vitamina A, E, C dhe B12.  Ka një penetrim të shkelqyer të agjentit hidratues dhe stimulon sistemin imunitar të trupit. Afërsisht ka të njëjtin nivel pH si lëkura.

Vaji nga aloe vera është I pasur me vecori anti-inflamatore, astringjente, emoliente, antifungale, antibakteriale dhe antivirale, që e bën atë një ilac të shkëlqyeshëm për shumicën e problemeve  të lëkurës.

Përdorimi: Sherben si laksativ(pastrues),kur perdoret ne sasira te vogla (nje luge)dhe ka efekte pastruese. Nuk u jepet grave shtatezena,atyre ne gji dhe te semureve me hemorroide.

Këshilla: Të mbahet në ambjent të thatë, në temperaturën  10 ° C - 25 ° C dhe larg rrezeve të diellit.