Basil Oil

Vaji i borzilokut (20ml)

Vetitë: Vaji borzilokut perfitohet nga kercelli, lulja e tij ne gjendje te ftohte per te ruajtuar strukturen e tij kimike dhe per te pasur efektshmeri maksimale ne perdorimin e tij mjeksor.
Vaji borzilokut eshte nji subtance e lengshme me ngjyre te bardhe ne te verdhe, aromantike me ere te vecante qe permban ocimene dhe acid rozmarinik , i cili eshte nje nga antioksidantet me te njohur krahas permbajtjeve te tjera te rendsishme si estragol, timol, eugenol ,limonene, cineole, acid oleonolik dhe acid ursolik.
Efektet e tij jane te dukshme si ne perdorim te jashtem, ashtu dhe te brendshem. Vepron kunder spazmave dhe kontraktimeve duke larguar gazrat, pihet per te trajtuar problemet me veshkat, astmes dhe kolles.

Përdorimi: Por vaji borzilokut keshillohet te pihet per te trajtuar ne menyre te vecante per te permiresuar tretjen dhe per te hapur oreksin. Per lekurat me akne rekomandohet lyerja e fytyres me vaj borziloku ne mengjes e darke per nje muaj rresht.

Këshilla: Të mbahet në ambjent të thatë, në temperaturën  10 ° C - 25 ° C dhe larg rrezeve të diellit.