Laurel Seed Oil

Vaj dafine (20ml)

Vetitë:  Ky vaj konsiderohet si një anlagjezik në aromaterapi, dhe ndihmon në qetësimin e dhimbjeve të muskujve dhe kyçeve, si dhe për neuralgjinë. Mund të përdoret dhe si vaj masazhi ose të shtohet në vaskë për një efekt relaksues. Sot përdoret gjerësisht në prodhimin e shampove për trajtimin e rënies së flokut, ose zbokthit.

Përdoret kundër gripit, kundër ftohjes, për zbutjen e fytit nga të ftohtit. Shërben si antibiotik natyral për problemet e fytit. Ka veti kundër dhimbjeve, rregullon aparatin e frymëmarrjes. E ruan stomakun të qetë dhe të shëndetshëm, duke e mbrojtur nga ulçera ose aciditeti i lartë.

 Përdorimi:  Pini 2x2 pika/dite pas buke. Për fëmijet duhet të konsultoheni me mjekun.

Këshilla: Përdorimi i vajit nuk ka efekte anësore. Ruhet në vende të thata dhe larg rrezeve të diellit.