Parsley Seed Oil

Vaj majdanozi (20ml)

Vetitë:  Vaji esencial i majdanozit përmban shumë vlera kundër reumatizmës, mikrobeve, artritit dhe për më tepër shërben si detoksifikues, qetësues, stimulues, ul temperaturën dhe përmirëson qarkullimin e gjakut, tretjen, urinimin dhe gjendjen e stomakut. Vaji i majdanozit përdoret jo vetëm në kuzhinë por edhe në mjekësinë popullore.

Lufton mikrobet dhe infeksionet. Kundër reumatizmës dhe artritit. Lufton celulitin. Ndihmon muskujt. Pastron organizmin dhe ndihmon me trejten. Vaji i majdanozit gjallëron nervat, neuronet, tretjen, mekanizmat e sistemit imunitar, sekretimit, qarkullimin e gjakut dhe limfës. Vaji i majdanozit ul temperaturën falë pranisë së elementëve që janë aktivë në detoksifikimin dhe pastrimin e organizmit.

Përdorimi:  Nuk rekomandohet të merrni më shumë se një lugë ëmbëlsire në ditë.

Këshilla: Të mbahet në ambjent të thatë, në temperaturën  10 ° C - 25 ° C dhe larg rrezeve të diellit.