Rosehip Seed Oil

Vaj i trëndafilit të egër (20ml)

Vetitë:  Vaji i trëndafilit të egër është i pasur me acid gama linolenik dhe acide të tjera yndyrore esenciale, si dhe vitaminë A. Veprimi: mbron lëkurën nga tharja, stimulon rigjenerimin e lëkurës (vaj të shkëlqyeshëm kozmetik), përdoret për të parandaluar shenjat e strijes.
Fal te gjitha substancave ushqyese ne këtë përbërës, vaji i trëndafilit te pastër është i përshtatshëm strijet, shenja, psoriaze, ekzema, hiperpigmentim, dermatit, rrudha, por edhe për akne, shenja te varicelës, njolla te lëkurës, dëme te shkaktuara nga ekspozimi ekstrem ne diell, lëkurë te thate dhe plakje te parakohshme.

Përdorimi:  për të gjitha llojet e lëkurës; për trajtimin e ekzemës, psoriasis, plagët. Nëse përdoret për një periudhë të gjatë kohore për kujdesin e fytyrës (veçanërisht zonën përreth syve), lehtëson ndjeshëm rrudhat ekzistuese.

Këshilla: Të mbahet në ambjent të thatë, në temperaturën  10 ° C - 25 ° C dhe larg rrezeve të diellit.