Rose Oil 

Vaj trëndafili (20ml)

Vetitë:  Vaji i trëndafilit është i pasur me substanca ushqyese për lëkurën. Përmban vitamin A, e njohur si retinol, e cila ndihmon për të luftuar lëkurën me yndyrë. Shërben si hidratues shumë i mirë për lëkurën. Lufton rrudhat dhe defektet e lëkurës në përgjithësi. Është antidepresiv. Antiseptik dhe antiviral, kur përdoret për t'u pirë.

Përdorimi:  Pini 2 herë në ditë nga 2 pika. Lyeni lëkurën një herë në ditë me vajin. 

Këshilla: Përdorimi i vajit nuk ka ekfekte negative. Ruajeni në vende të thata dhe larg rrezeve të diellit.