Sandalwood Oil

Vaj druri sandali (20ml)

Vetitë:  Vaji i drurit të sandalit ka shumë përdorime tradicionale. Për shekuj me radhë, vaji i drurit të sandalit në Lindjen e Mesme ka qenë një përbërës popullor në mjekësinë Ayurvedic, ilaçi popullor i Indisë. Është përdorur gjithashtu në mjekësinë tradicionale kineze (TCM).

Në këto tradita, vaji i drit të sandalit është përdorur me terapi të tjera për të menaxhuar: Ftohjen e zakonshme, infeksionet e traktit urinar, probleme të mëlçisë dhe fshikëzës së tëmthit, problemet me tretjen, problemet muskulore, çrregullimet mendore, hemorroidet, zgjeben.

Aroma e drurit të sandalit e bën atë gjithashtu një zgjedhje të popullarizuar për parfumet dhe aromaterapinë. Në aromaterapi, vajrat aromatike përdoren për të ndihmuar në shëndetit mendor dhe fizik. Shumë kultura antike praktikonin aromaterapinë. Ajo mbetet e popullarizuar në mesin e disa njerëzve edhe sot.

Rekomandohet të përdoret në rast të lëkurës me akneve. Duke pasur veprim të fuqishëm antiparazitar, anti-inflamator, antiseptik, ndihmon në një kohë të shkurtër për të hequr inflamacionin e lëkurës dhe me përdorim të vazhdueshëm ndihmon për të larguar aknet.

Përdorimi:  Pini 2x2 pika/dite pas buke. Për fëmijet duhet të konsultoheni me mjekun.

Këshilla: Përdorimi i vajit nuk ka ekfekte negative. Ruajeni në vende të thata dhe larg rrezeve të diellit.