Honey for Bronhitis

450 ml

Mjaltë për Bronhite

Përbërja: Mjaltë, Ginger, Propolis, Hithër.

Vetitë Shëruese:

 1.  Kundër kollës dhe bllokimit të hundëve.
 2. Qetëson inflamacionet në frymëmarrje.
 3. I dobishëm për bajamet.
 4. Ndihmon aparatin e frymëmarrjes që të funksionojë sa më mirë.
 5. Kundër dhimbjeve në kraharor.
 6. Rregullon temperaturën e trupit.
 7. I dobishëm për kollën e thatë.
 8. Kundër sekrecioneve të hundës.

Përdorimi:

 1. Një lugë (gjelle) mjaltë në mëngjes esëll dhe një lugë (gjelle) në darkë para buke, e përzier në një gotë qumësht, ujë ose caj sipas dëshirës.
 2. Fëmijët një lugë (kafe) mjaltë në mëngjës esëll dhe një lugë (kafe) në darkë pas buke, e përzier në një gotë qumësht, ujë ose caj sipas dëshirës.

Këshilla:

 1. Të përdoret me lugë druri ose plastike.
 2. Të ruhet në frigorifer ose në ambjent të freskët.
 3. Mjalti para përdorimit është e këshillueshme që të përzihet.

 

 

 

Per shendetin