Honey for Headache, Migraine and Hair Fall

450 ml

Mjaltë për Dhimbje Koke, Migrenë & Rënie Flokësh

Përbërja: Mjaltë Lulesh & Hithër.

Vetitë Shëruese:

  1.  Kundër dhimbjes së kokës.
  2. Kundër migrenës.
  3. Kundër rënies së flokëve.

Përdorimi:

  1. Një lugë (gjelle) mjaltë në mëngjes esëll dhe një lugë (gjelle) në darkë para buke, e përzier në një gotë qumësht, ujë ose caj sipas dëshirës.
  2. Fëmijët një lugë (kafe) mjaltë në mëngjës esëll dhe një lugë (kafe) në darkë pas buke, e përzier në një gotë qumësht, ujë ose caj sipas dëshirës.

Këshilla:

  1. Të përdoret me lugë druri ose plastike.
  2. Të ruhet në frigorifer ose në ambjent të freskët.
  3. Mjalti para përdorimit është e këshillueshme që të përzihet.

Per shendetin