Honey for Slimming

950 ml

Mjaltë për Dobësim

Përbërja: Mjaltë, Alga Deti, Klorofil, Minerale si: Zink, Magnez, Jod.

Vetitë Shëruese:

 1.  Ndihmon në humbje të peshës.
 2.  Shkrin yndyrnat e tepërta në gjak.
 3.  Anti Oksidant.
 4.  Organizmin e mban të ngopur.
 5. Ndihmon në largimin e celulitit nga lëkura.
 6. I pasur me minerale dhe aminoacide.
 7. Stabilizon tensionin e gjakut.
 8. Bën largimin e gazrave nga zorrët.
 9. Jep energji trupore gjatë 24 orëve.
 10. Dobëson shpejtë dhe shëndetshëm.
 11. Nuk ka efekte anësore.

Përdorimi:

 1. Një lugë (gjelle) mjaltë në mëngjes esëll dhe një lugë (gjelle) në darkë para buke, e përzier në një gotë qumësht, ujë ose caj sipas dëshirës.
 2. Fëmijët një lugë (kafe) mjaltë në mëngjës esëll dhe një lugë (kafe) në darkë pas buke, e përzier në një gotë qumësht, ujë ose caj sipas dëshirës.

Këshilla:

 1. Të përdoret me lugë druri ose plastike.
 2. Të ruhet në frigorifer ose në ambjent të freskët.
 3. Mjalti para përdorimit është e këshillueshme që të përzihet.

 

 

 

Per shendetin