Moisture Treatment Shampoo Vatika

400 ml

Shampo për flokë të thatë dhe me onde

Zbuloni recetën e vërtetë bimore për për hidratim intensive me shampon bimore të Vatikës.Është i pasur me ekstrakte të zgjedhura natyrore që i bën flokët të butë dhe të butë si mëndafsh. Bajamja ndihmon për të ushqyer dhe forcuar flokët, duke I dhënë shkëlqim dhe butësi. Mjalti e mban flokun e ashpër, të pamenaxhueshëm të hidratuar dhe të shëndetshme. Kosi ushqen flokët e thatë duke e bërë atë të butë dhe të menaxhueshëm.