Volume & Thickness Shampoo Vatika

400 ml

Shampo për volum dhe dendësi të flokut

Zbuloni recetën e vërtetë bimore për rritjen e volumit të flokëve dhe trashjen e tyre. E pasur me ekstrakte të zgjedhura natyrale të kokosit, kastorit dhe kënasë, kjo shampo ndihmon për t’I dhënë volum dhe për të trashur flokët.Kënaja është shumë e mirë për t’I dhënë volum dhe shkëlqim flokëve. Kastori ndihmon në rritje të flokëve. Kokosi e bën flokun të trashë dhe të fortë.