Strong & Shine Shampoo Vatika

200 ml

Shampo për forcim dhe shkëlqim të flokëve

Fara e Zezë forcon, mbron dhe u jep shkëlqim flokëve të dëmtuar, pa jetë dhe që bien.

Shampoja dhe balsami me farë të zezë janë të formuluara posaçërisht nga fara e zezë dhe ekstrakti I kënasë I forcon dhe u jep shkëlqim flokëve.

Fara e zezë përmban sasi të lartë omega-3. Acidi yndyror omega-6, së bashku me më shumë se 100 lëndë ushqyese të tjera, promovojnë funksionimin e duhur të qelizës. Ajo përmban vitaminë A, B, B2, C , niacin,thikokinin dhe nigellon. Thikokinone ndihmon në reduktimin e toksinave dhe forcon flokët.