Helps maintain natural hair growth Shampoo Vatika

200 ml

Shampo për rënie të flokëve dhe rritjen e tyre

Shampoja me hudhër është I pasur me anti-toksina, që ndihmojnë në pastrimin e folikulave të flokëve dhe stimulon rritjen natyrale të flokëve. Hudhra është një burim i pasur I squfurit, I cili është një komponent vital i shumë llojeve të ndryshme të proteinave, duke përfshirë dhe keratinën. Për shkak të pranisë së keratitnës, flokët nuk këputen shpejt. Keratina i bën flokët më të fortë, si dhe nxit rritjen e flokëve. Sufuri është gjithashtu i mirë për përmirësimin e gjendjes së lëkurës së kokës. Prandaj, kur produktet e flokëve që përmbajnë ekstraktin e hudhrës janë të duhurat për kontrollin e rënies së flokëve dhe nxit rritjen e tyre.