Moisture Soft Shampoo Vatika

200 ml

Shampo për flokë të thatë dhe të pamenaxhueshëm

Shampoja me argan, falë formulës unike me përmbajtje argani, hidraton dhe mban të buta flokët tuaj. Argani është një përbërës jashtëzakonisht i rrallë dhe i shtrenjtë, ndryshe ai konsiderohet si "ari i lëngshëm", duke fituar popullaritet në fushën e kozmetikës ndaj kujdesit të flokëve falë aftësisë së saj për të riparuar, hidratuar dhe për të mbajtur të buta flokun e thatë, me onde dhe të pamenaxhueshëm.