Musk Jamid Floral Life

Parfum i Ngurtë me Myshk të Bardhë

Myshku I  bardhë në formë të ngurtë është një produkt nga vaji esencial I sintetizuar, pa përmbajtje alkooli. Përdoret si fragrancë për aromatizim të rrobave dhe si parfum për përdorim të jashtëm.