Feminine Set Soap & Liquid Dr. Perfect

Sapun dhe Xhel Intim

Sapun I lëngshëm përmban caj jeshil dhe ekstrakt kamomili, që është shumë efektiv në pastrimin e zonës intime dhe sensitive dhe është pastruesi intim që iu duhet për parandalimin e infeksioneve vaginale dhe urinare. Pastron zonat intime nga bakteriet dhe përbërja me vitaminë C ndikon shumë mirë në eleminimin e aromave të pakëndshme.

Përdorimi: Filimisht lani zonën intime me sapun, shpëlajeni me ujë dhe thahuni me peshqir të thatë. Më pas vendosni 5 pika në zonën intime si Brenda dhe jashtë, sidomos 5 minuta përpara kontaktit seksual.