360 ml
400 ml
450 ml
500 ml
720 ml
900 ml
950 ml

Honey Anti - Cholesterol
Mjaltë kundër Kolesterolit(450 gr)
detaje
Honey Anti - Sterility for Man & Woman
Mjaltë kundër Steriltetit për Burra dhe Gra
detaje
Honey Anti - Stress & Tiredness
Mjaltë kundër Stresit dhe Lodhjes(450 gr)
detaje
Honey for Leucemia
Mjaltë për Leuceminë
detaje
Honey with Black Seed
Mjaltë me Fara të Zeza
detaje
Honey for Memory
Mjaltë për Memorien
detaje
Honey for Ostoeporosis
Mjaltë për Ostoeporozën
detaje
Honey for Insomania
Mjaltë për Pagjumësinë
detaje
Honey for Prostate
Mjaltë për Prostatën
detaje
Honey for Pain Relief
Mjaltë për Qetësim Dhimbjesh
detaje
Honey Protein +
Mjaltë për Shtim në Peshë
detaje
MJALT SIDRI
Christ's Thorn Honey
detaje
Honey for Stomach Disease
Mjaltë për Sëmundjet e Stomakut
detaje
Honey for Kidney
Mjaltë për Veshkat
detaje
Honey for Heart Disease
Mjaltë për Sëmundjet e Zemrës
detaje
Bee Pollen
Polen Blete
detaje