360 ml
400 ml
450 ml
500 ml
720 ml
900 ml
950 ml

Propolis Anti Inflamation
Propolis me pika kundër Inflamacionit
detaje
Royal Jelly
Qumësht Blete
detaje
Manuka Honey 30+
Mjaltë Manuka
detaje
ManukaPharm 20+ TA
Mjaltë Manuka
detaje
Manuka Doctor 12+
Mjaltë Manuka
detaje
GINGER HERBAL MIXTURE PASTE
Pastë me Xhenxhefil me përzierje të ndryshme bimësh (400 Gr)
detaje
Manisa Mesir Macunu (Sultan's Paste)
Pastë e Sulltanit Manisa (400 Gr)
detaje
HONEY NUTS
Mjalte me Fruta te Thata (360 Gr)
detaje
HONEY NUTS
Mjalte me Fruta te Thata (720 Gr)
detaje
ARTEMISA HERBAL PASTE
Mjaltë më përzierje bimore dhe Artemis
detaje
ARTICHOKE HERBAL PASTE
Mjaltë më përzierje bimore dhe Argjinare
detaje
CAROB & POLLEN HERBAL PASTE
Mjaltë më përzierje Karobi dhe Poleni
detaje
BITTER MELON HERBAL PASTE
Mjaltë më përzierje bimore dhe Pjepër i Hidhur
detaje
FENNEL HERBAL PASTE
Mjaltë më përzierje bimore dhe Kopër Greke
detaje
HAWTHORN HERBAL PASTE
Mjaltë më përzierje bimësh dhe Murriz
detaje
GINGER HERBAL PASTE
Mjaltë më përzierje bimësh dhe Xhenxhefil
detaje