360 ml
400 ml
450 ml
500 ml
720 ml
900 ml
950 ml

HARMAL SEEDS HERBAL PASTE
Mjaltë më përzierje bimore dhe fara Harmele
detaje
MESIR HERBAL PASTE
Mjaltë më përzierje bimore
detaje
CELERY SEEDS HERBAL PASTE
Mjaltë më përzierje bimësh dhe fara Selino
detaje
FORM HERBAL PASTE
Mjaltë më përzierje bimore për dobësim
detaje
GINGER HERBAL PASTE
Mjaltë më përzierje bimësh dhe Xhenxhefil
detaje
GINGER HERBAL PASTE
Mjaltë më përzierje bimësh dhe Xhenxhefil
detaje
BITTER MELON with OLIVE OIL
Pjepër i hidhur me vaj Ulliri
detaje
GINSENG & POLLEN PASTE
Mjaltë më Xhinseng dhe Polen
detaje
BITTER MELON with POLEN HERBAL PASTE
Mjaltë më përzierje bimore, Pjepër i Hidhur dhe Polen
detaje
Epimedium Herbal Mixture Paste (230gr)
Përzierje Herbale për Meshkuj dhe Femra
detaje
EPIMEDIUM HERBAL MIXTURE PASTE
Pastë me Epimedium per Meshkuj & Femra (40 Gr)
detaje
CAROB & POLLEN with BANANA HERBAL PASTE
Mjaltë më përzierje Karobi dhe Poleni me aromë Banane
detaje
CAROB & POLLEN with VISNE HERBAL PASTE
Mjaltë më përzierje Karobi dhe Poleni me aromë Visnje
detaje
Propolis Royal Jelly Honey Pollen
Propolisi 230 gr
detaje
Royal Jelly Honey Pollen
Polen Blete (12000mg)
detaje
Royal Jelly Honey Pollen
Polen Blete (6000 mg)
detaje