Per floket
Per fytyren
Per trupin
Per shendetin

Per femra
Per meshkuj

100 ml
150 ml
20 ml
250 ml
50 ml

AVI Remifrau for Ladies menstrual pain
Remifrau ( 30 kapsula )
detaje
Shark Cartilage Capsule
Shark Cartilage (60 kapsula)
detaje
Valerian Root
Kapsula me Valerian Root
detaje
Enginar Capsules
Angjinare (Artichoke Leaf) (60 kapsula)
detaje
Ginkgo Biloba Capsule
Kapsula Xhinkgo Biloba (60 kapsula)
detaje
ST JOHN'S WORT
(KANTRION) (60 kapsula)
detaje
MEDAN
Thistle Milk, Dandelion Taraxacum, Angjinar (60 kapsula)
detaje
VITAMINE B12 
GINKO BILOBA (25 tableta)
detaje
CAL4 MIX SYRUP
(Shurup Bimor me Kalcium, Magnez dhe Vitaminë D3)
detaje
Miforex
MIFOREX (60 kapsula)
detaje
Liquid Propolis 50 ml
Ekstrakt i lëngshëm i propolisit
detaje
Propolis 30 Capsule
Propolis 30 kapsula
detaje
Red Ginseng Extract
Ekstrakt i xhensenit të kuq (90 kapsula)
detaje
PROPOLIS LIQUID
Propolis Liquid (10 Ampula)
detaje
VITAMIN D3 2000 IU
VITAMINA D3 2,000 IU (60 kapsula)
detaje
ARI SÜTÜ
Qumësht Blete + Vitaminë C + Vitaminë B 12 (10 Ampula)
detaje